• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση ακουστικού Xiaomi RedMi 4A με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi RedMi 4A και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi RedMi 4A. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΣΕ Xiaomi RedMi 4A

Δεν μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας στο Xiaomi RedMi 4A; Ο ήχος δεν είναι καθαρός και παραμορφώνει στο Xiaomi RedMi 4A; Το ακουστικό του Xiaomi RedMi 4A σας έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση.

Για άμεση επισκευή του ακουστικού στο Xiaomi RedMi 4A ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το ακουστικό στο Xiaomi RedMi 4A γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi RedMi 4A χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Δεν ακούτε τον συνομιλητή σας στο Xiaomi RedMi 4A.
 • Ο ήχος του ακουστικού δεν είναι καθαρός στο Xiaomi RedMi 4A.
 • Ο ήχος στο ακουστικό του Xiaomi RedMi 4A παραμορφώνει.
 • Ο Ήχος στο ακουστικό του Xiaomi RedMi 4A κάνει διακοπές.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi RedMi 4A είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το ακουστικό χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Xiaomi RedMi 4A θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP