• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση ακουστικού Huawei P10 Lite με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Huawei P10 Lite και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Huawei P10 Lite. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΣΕ Huawei P10 Lite

Δεν μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας στο Huawei P10 Lite; Ο ήχος δεν είναι καθαρός και παραμορφώνει στο Huawei P10 Lite; Το ακουστικό του Huawei P10 Lite σας έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση.

Για άμεση επισκευή του ακουστικού στο Huawei P10 Lite ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το ακουστικό στο Huawei P10 Lite γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Huawei P10 Lite χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Δεν ακούτε τον συνομιλητή σας στο Huawei P10 Lite.
 • Ο ήχος του ακουστικού δεν είναι καθαρός στο Huawei P10 Lite.
 • Ο ήχος στο ακουστικό του Huawei P10 Lite παραμορφώνει.
 • Ο Ήχος στο ακουστικό του Huawei P10 Lite κάνει διακοπές.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Huawei P10 Lite είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το ακουστικό χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Huawei P10 Lite θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP