• Βασικό Πακέτο:

  Τήλ.
  Αντικατάσταση αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 6s Plus με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  2-4 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 6s Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 6s Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

αντικατασταση αναγνωστη καρτας SIM σε iPhone 6s Plus

Δεν διαβάζει το iPhone 6s Plus την κάρτα SIM; Χάνει και ξαναβρίσκει το iPhone 6s Plus την κάρτα SIM; Για άμεση επισκευή του αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 6s Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε τον αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 6s Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 6s Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Το iPhone 6s Plus δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM.
 • Το iPhone 6s Plus χάνει και βρίσκει την κάρτα SIM
 • Έχει σπάσει ο αναγνώστης SIM στο iPhone 6s Plus.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 6s Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι φαίνεται και δεν είναι μόνο ο αναγνώστης της κάρτας sim στο iPhone 6s Plus. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 6s Plus η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP