• Βασικό Πακέτο:

  Τήλ.
  Αντικατάσταση αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 7 Plus με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 7 Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 7 Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

αντικατασταση αναγνωστη καρτας SIM σε iPhone 7 Plus

Δεν διαβάζει το iPhone 7 Plus την κάρτα SIM; Χάνει και ξαναβρίσκει το iPhone 7 Plus την κάρτα SIM; Για άμεση επισκευή του αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 7 Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε τον αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 7 Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 7 Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Το iPhone 7 Plus δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM.
 • Το iPhone 7 Plus χάνει και βρίσκει την κάρτα SIM
 • Έχει σπάσει ο αναγνώστης SIM στο iPhone 7 Plus.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 7 Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι φαίνεται και δεν είναι μόνο ο αναγνώστης της κάρτας sim στο iPhone 7 Plus. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 7 Plus η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP