• Βασικό Πακέτο:

  36,29 €
  Αντικατάσταση κεντρικού πλήκτρου (home button) με νέο OEM ανταλλακτικό
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 7 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 7. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Επισκευη κεντρικου πληκτρου iPhone 7

Το κεντρικό κουμπί στο iPhone 7 σταμάτησε να αποκρίνεται; Χρειάζεται να το πατήσετε πολλές φορές ή με πολλή δύναμη στο iPhone 7 για να δώσει εντολή; Για άμεση αντικατάσταση της κεντρικού πλήκτρου στο iPhone 7 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το κεντρικό πλήκτρο στο iPhone 7 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνo εγγύηση καλής λειτουργίας.

To iPhone 7 xρειάζεται επισκευή εάν:

 • Το κεντρικό πλήκτρο του iPhone 7 δεν ανταποκρίνεται.
 • Το κεντρικό πλήκτρο του iPhone 7 χρειάζεται πολλή δύναμη και πολλά πατήματα για να δώσει εντολή.
 • Το κεντρικό πλήκτρο του iPhone 7 πατιέται από μόνο του και βάζει την συσκευή σε λειτουργία φωνητικής εντολής.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 7 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone 7 πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 7 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%.

TOP