• Βασικό Πακέτο:

    31,45 €
    Αντικατάσταση μηχανισμού δόνησης με νεο ανταλλακτικό OEM.
  • Χρόνος:

    20 λεπτά
    Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 6 Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
  • Εγγύηση:

    1 χρόνος
    Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 6 Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη μηχανισμου δονησης σε iPhone 6 Plus

Η δόνηση στο iPhone 6 Plus σας έxει σταματήσει να λειτουργεί; Η δόνηση στο iPhone 6 Plus λειτουργεί πολύ αδύναμα; Η δόνηση στο iPhone 6 Plus λειτουργεί συνέχεια; Η δόνηση στο iPhone 6 Plus λειτουργεί κάνει πολύ θόρυβο; Για άμεση επισκευή του μηχανισμού δόνησης στο iPhone 6 Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε τον μηχανισμό δόνησης στο iPhone 6 Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 6 Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

  • Ο μηχανισμός δόνησης στο iPhone 6 Plus δεν λειτουργεί καθόλου.
  • Ο μηχανισμός δόνησης στο iPhone 6 Plus λειτουργεί αδύναμα.
  • Ο μηχανισμός δόνησης στο iPhone 6 Plus βρίσκετε σε συνεχή λειτουργεία.
  • Ακούγετε δυνατός θόρυβος όταν λειτουργεί η δόνηση στο iPhone 6 Plus .

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 6 Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone 6 Plus πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον επισκευές το iPhone 6 Plus η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%.

TOP