• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση του μικρόφωνου στο iPhone 6s Plus με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 6s Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 6s Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση μικροφωνου iPhone 6s Plus

Κάνει διακοπές το μικρόφωνου στο iPhone 6s Plus; Στην διάρκεια του facetime ο ήχος δεν είναι καλός; Υπάρχει μειωμένη ένταση στο iPhone 6s Plus? Για άμεση επισκευή του μικροφώνου στο iPhone 6s Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μικρόφωνο  στο iPhone 6s Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 6s Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Στο iPhone 6s Plus δεν σας ακούει καθαρά ο συνομιλητής σας.
 • Η εφαρμογή μαγνητοφώνου δεν λειτουργεί στο iPhone 6s Plus.
 • Δεν σαν ακούνε όταν χρησιμοποιείτε το facetime στο iPhone 6s Plus.
 • Ο ήχος δεν είναι καθαρός στο iPhone 6s Plus.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 6s Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το μικρόφωνο του iPhone 6s Plus χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPhone 6s Plus θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP