• Βασικό Πακέτο:

  36,29 €
  Αντικατάσταση του μικρόφωνου στο iPhone 8 Plus με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  20 - 40 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 8 Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 8 Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση μικροφωνου iPhone 8 Plus

Κάνει διακοπές το μικρόφωνου στο iPhone 8 Plus; Στην διάρκεια του facetime ο ήχος δεν είναι καλός; Υπάρχει μειωμένη ένταση στο iPhone 8 Plus? Για άμεση επισκευή του μικροφώνου στο iPhone 8 Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μικρόφωνο  στο iPhone 8 Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 8 Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Στο iPhone 8 Plus δεν σας ακούει καθαρά ο συνομιλητής σας.
 • Η εφαρμογή μαγνητοφώνου δεν λειτουργεί στο iPhone 8 Plus.
 • Δεν σαν ακούνε όταν χρησιμοποιείτε το facetime στο iPhone 8 Plus.
 • Ο ήχος δεν είναι καθαρός στο iPhone 8 Plus.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 8 Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το μικρόφωνο του iPhone 8 Plus χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPhone 8 Plus θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP