• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση μικροφώνου Xiaomi Mi 5X με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi Mi 5X και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi Mi 5X. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ Xiaomi Mi 5X

Κάνει διακοπές το μικρόφωνου στο Xiaomi Mi 5X; Υπάρχει μειωμένη ένταση όταν σας ακούνε στο Xiaomi Mi 5X? Για άμεση επισκευή του μικροφώνου στο Xiaomi Mi 5X ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μικρόφωνο  στο Xiaomi Mi 5X γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi Mi 5X χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Στο Xiaomi Mi 5X δεν σας ακούει καθαρά ο συνομιλητής σας.
 • Ο ήχος δεν είναι καθαρός στο Xiaomi Mi 5X.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi Mi 5X είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το μικρόφωνο του Xiaomi Mi 5X χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Xiaomi Mi 5X θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP