• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση μικροφώνου Xiaomi Mi A1 με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi Mi A1 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi Mi A1. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ Xiaomi Mi A1

Κάνει διακοπές το μικρόφωνου στο Xiaomi Mi A1; Υπάρχει μειωμένη ένταση όταν σας ακούνε στο Xiaomi Mi A1? Για άμεση επισκευή του μικροφώνου στο Xiaomi Mi A1 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μικρόφωνο  στο Xiaomi Mi A1 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi Mi A1 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Στο Xiaomi Mi A1 δεν σας ακούει καθαρά ο συνομιλητής σας.
 • Ο ήχος δεν είναι καθαρός στο Xiaomi Mi A1.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi Mi A1 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το μικρόφωνο του Xiaomi Mi A1 χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Xiaomi Mi A1 θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP