• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση μικροφώνου Xiaomi Redmi Pro με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi Redmi Pro και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi Redmi Pro. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ Xiaomi Redmi Pro

Κάνει διακοπές το μικρόφωνου στο Xiaomi Redmi Pro; Υπάρχει μειωμένη ένταση όταν σας ακούνε στο Xiaomi Redmi Pro? Για άμεση επισκευή του μικροφώνου στο Xiaomi Redmi Pro ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μικρόφωνο  στο Xiaomi Redmi Pro γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi Redmi Pro χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Στο Xiaomi Redmi Pro δεν σας ακούει καθαρά ο συνομιλητής σας.
 • Ο ήχος δεν είναι καθαρός στο Xiaomi Redmi Pro.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi Redmi Pro είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το μικρόφωνο του Xiaomi Redmi Pro χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Xiaomi Redmi Pro θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP