• Βασικό Πακέτο:

  23,38 €
  Αντικατάσταση μπαταρίας σε Huawei P Smart 2019 με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  4 ώρες - 1 ημέρα
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Huawei P Smart 2019 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  6 μήνες
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Huawei P Smart 2019. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Huawei P Smart 2019

Η μπαταρία του Huawei P Smart 2019 δεν διαρκεί όσο διαρκούσε; Το Huawei P Smart 2019 κλείνει ξαφνικά ενώ δείχνει ότι έχει μπαταρία; Η μπαταρία του Huawei P Smart 2019 είναι κολλημένη και δείχνει να μην φορτίζει; Η μπαταρία του Huawei P Smart 2019 χρειάζεται πολύ ώρα για να φορτίσει; Για άμεση αντικατάσταση της μπαταρίας στο Huawei P Smart 2019 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την μπαταρία στο Huawei P Smart 2019 γρήγορα και οικονομικά με 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η μπαταρία του Huawei P Smart 2019 χρειάζεται αντικατάσταση εάν:

 • Η μπαταρία του Huawei P Smart 2019 δεν διαρκεί όπως πριν.
 • Το Huawei P Smart 2019 κλείνει ενώ δείχνει ότι έχει φορτισμένη μπαταρία.
 • Η μπαταρία του Huawei P Smart 2019 έχει φουσκώσει.
 • Η Μπαταρία του Huawei P Smart 2019 δεν φορτίζει.
 • Η Μπαταρία του Huawei P Smart 2019 αργή να φορτίσει.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Huawei P Smart 2019 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις η μπαταρία του Huawei P Smart 2019 δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το πρόβλημα μπορεί να είναι ο φορτιστής ή το καλώδιο, η βάση φόρτισης και ακόμα η μητρική πλακέτα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την συσκευή σας θα σας ενημερώσει σε περίπτωση που υπάρχει άλλη βλάβη.

TOP