• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση μπαταρίας σε Huawei Mate 10 Lite με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  15 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Huawei Mate 10 Lite και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  6 μήνες
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Huawei Mate 10 Lite. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Huawei Mate 10 Lite

Η μπαταρία του Huawei Mate 10 Lite δεν διαρκεί όσο διαρκούσε; Το Huawei Mate 10 Lite κλείνει ξαφνικά ενώ δείχνει ότι έχει μπαταρία; Η μπαταρία του Huawei Mate 10 Lite είναι κολλημένη και δείχνει να μην φορτίζει; Η μπαταρία του Huawei Mate 10 Lite χρειάζεται πολύ ώρα για να φορτίσει; Για άμεση αντικατάσταση της μπαταρίας στο Huawei Mate 10 Lite ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την μπαταρία στο Huawei Mate 10 Lite γρήγορα και οικονομικά με 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η μπαταρία του Huawei Mate 10 Lite χρειάζεται αντικατάσταση εάν:

 • Η μπαταρία του Huawei Mate 10 Lite δεν διαρκεί όπως πριν.
 • Το Huawei Mate 10 Lite κλείνει ενώ δείχνει ότι έχει φορτισμένη μπαταρία.
 • Η μπαταρία του Huawei Mate 10 Lite έχει φουσκώσει.
 • Η Μπαταρία του Huawei Mate 10 Lite δεν φορτίζει.
 • Η Μπαταρία του Huawei Mate 10 Lite αργή να φορτίσει.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Huawei Mate 10 Lite είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις η μπαταρία του Huawei Mate 10 Lite δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το πρόβλημα μπορεί να είναι ο φορτιστής ή το καλώδιο, η βάση φόρτισης και ακόμα η μητρική πλακέτα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την συσκευή σας θα σας ενημερώσει σε περίπτωση που υπάρχει άλλη βλάβη.

TOP