• Βασικό Πακέτο:

  49,19 €
  Αντικατάσταση της μπαταρίας του Samsung Galaxy S7 Edge με νέα μπαταρία ORIGINAL.
 • Χρόνος:

  1 ημέρα
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Samsung Galaxy S7 Edge και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Samsung Galaxy S7 Edge. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ SAMSUNG GALAXY S7 Edge

Η μπαταρία του Samsung Galaxy S7 Edge δεν διαρκεί όσο διαρκούσε; Το Samsung Galaxy S7 κλείνει ξαφνικά ενώ δείχνει ότι έχει μπαταρία; Η μπαταρία του Samsung Galaxy S7 Edge είναι κολλημένη και δείχνει να μην φορτίζει; Η μπαταρία του Samsung Galaxy S7 Edge χρειάζεται πολύ ώρα για να φορτίσει; Για άμεση αντικατάσταση της μπαταρίας στο Samsung Galaxy S7 Edge ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την μπαταρία στο Samsung Galaxy S7 Edge γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

To Samsung Galaxy S7 Edge χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Η μπαταρία του Samsung Galaxy S7 Edge δεν διαρκεί όπως πριν.
 • Το Samsung Galaxy S7 Edge κλείνει ενώ δείχνει ότι έχει φορτισμένη μπαταρία.
 • Η μπαταρία του Samsung Galaxy S7 Edge έχει φουσκώσει.
 • Η Μπαταρία του Samsung Galaxy S7 Edge δεν φορτίζει.
 • Η Μπαταρία του Samsung Galaxy S7 Edge αργή να φορτίσει.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Samsung Galaxy S7 Edge είναι ΜΟΝΟ ORIGINAL και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις η μπαταρία του Samsung Galaxy S7 Edge δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το πρόβλημα μπορεί να είναι ο φορτιστής ή το καλώδιο, η βάση φόρτισης και ακόμα η μητρική πλακέτα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την συσκευή σας θα σας ενημερώσει σε περίπτωση που υπάρχει άλλη βλάβη.

TOP