• Βασικό Πακέτο:

  23,87 €
  Αντικατάσταση μπαταρίας σε Xiaomi RedMi 5 Plus με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  15 λεπτά - 2 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi RedMi 5 Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  6 μήνες
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi RedMi 5 Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Xiaomi RedMi 5 Plus

Η μπαταρία του Xiaomi RedMi 5 Plus δεν διαρκεί όσο διαρκούσε; Το Xiaomi RedMi 5 Plus κλείνει ξαφνικά ενώ δείχνει ότι έχει μπαταρία; Η μπαταρία του Xiaomi RedMi 5 Plus είναι κολλημένη και δείχνει να μην φορτίζει; Η μπαταρία του Xiaomi RedMi 5 Plus χρειάζεται πολύ ώρα για να φορτίσει;

Για άμεση αντικατάσταση της μπαταρίας στο Xiaomi RedMi 5 Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την μπαταρία στο Xiaomi RedMi 5 Plus γρήγορα και οικονομικά με 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η μπαταρία του Xiaomi RedMi 5 Plus χρειάζεται αντικατάσταση εάν:

 • Η μπαταρία του Xiaomi RedMi 5 Plus δεν διαρκεί όπως πριν.
 • Το Xiaomi RedMi 5 Plus κλείνει ενώ δείχνει ότι έχει φορτισμένη μπαταρία.
 • Η μπαταρία του Xiaomi RedMi 5 Plus έχει φουσκώσει.
 • Η Μπαταρία του Xiaomi RedMi 5 Plus δεν φορτίζει.
 • Η Μπαταρία του Xiaomi RedMi 5 Plus αργή να φορτίσει.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi RedMi 5 Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις η μπαταρία του Xiaomi RedMi 5 Plus δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το πρόβλημα μπορεί να είναι ο φορτιστής ή το καλώδιο, η βάση φόρτισης και ακόμα η μητρική πλακέτα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την συσκευή σας θα σας ενημερώσει σε περίπτωση που υπάρχει άλλη βλάβη.

TOP