• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση μπροστά κάμερας Xiaomi RedMi 4x με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  1 ώρα - 1 ημέρα
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi RedMi 4x και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi RedMi 4x. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ Xiaomi RedMi 4x

Η φωτογραφίες σας βγαίνουν θολές και η μπροστά κάμερα του Xiaomi RedMi 4x δεν εστιάζει; Δεν μπορείτε να βγάλετε αγαπημένες selfie στο Xiaomi RedMi 4x. Προσπαθείτε να ανοίξετε την κάμερα στο Xiaomi RedMi 4x χωρίς αποτέλεσμα;

Για άμεση επισκευή της μπροστά κάμερας στο Xiaomi RedMi 4x ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την μπροστά κάμερα στο Xiaomi RedMi 4x γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi RedMi 4x χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Η μπροστά κάμερα του Xiaomi RedMi 4x δεν λειτουργεί.
 • Η Κάμερα του Xiaomi RedMi 4x δεν εστιάζει.
 • Η κάμερα του Xiaomi RedMi 4x βγάζει φωτογραφίες με 'σημάδια';

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi RedMi 4x είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν βγάζει φωτογραφίες με σημάδια. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Xiaomi RedMi 4x θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP