• Βασικό Πακέτο:

  48,38€
  Αντικατάσταση της μπροστινής κάμερας στο iPad Air με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  2 ώρες - 6 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPad Air και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPad Air. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση μπροστινης καμερας iPad Air

Η φωτογραφίες σας βγαίνουν θολές και η μπροστά κάμερα του iPad Air δεν εστιάζει; Δεν μπορείτε να βγάλετε αγαπημένες selfie; προσπαθείτε να ανοίξετε την κάμερα στο iPad Air χωρίς αποτέλεσμα; Για άμεση επισκευή της μπροστά κάμερας στο iPad Air ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την μπροστά κάμερα στο iPad Air γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Η μπροστά κάμερα του iPad Air δεν λειτουργεί.
 • Η Κάμερα του iPad Air δεν εστιάζει.
 • Η κάμερα του iPad Air βγάζει ‘βρόμικες’ φωτογραφίες

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPad Air είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν βγάζει φωτογραφίες με σημάδια. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPad Air θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP