• Βασικό Πακέτο:

  153,22 €
  Αντικατάσταση οθόνης αφής & LCD με νεο ανταλλακτικό OEM. Δωρεάν καθαρισμός iPad mini 4 και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  4 ώρες - 2 ημέρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPad mini 4 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού. Η εγγύηση περιλαμβάνει την επισκευή και το ανταλλακτικό που χρησιμοποιήθηκαν στο iPad mini 4. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης αφης και LCD σε ipad mini 4

Έσπασε η οθόνη αφής του iPad mini 4; Έσπασε η οθόνη LCD του iPad mini 4; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο iPad mini 4 η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPad mini 4 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPad mini 4 γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής στο iPad mini 4.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD στο iPad mini 4.
 • Η Οθόνη αφής στπ iPad mini 4 δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη στο iPad mini 4 έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη στο iPad mini 4 έχει χάσε την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPad mini 4 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του iPad mini 4 είναι ένα ενιαίο κομμάτι, σε αντίθεση με τα παλαιότερα μοντέλα iPad όπου η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι 2 διαφορετικά μέρη. Σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPad mini 4 πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPad mini 4 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%.

TOP