• Βασικό Πακέτο:

  55.64 €
  Αντικατάσταση οθόνης Huawei Nova 5T με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  1-2 ημέρες
  Στα Huawei Nova 5T χρειάζεται τουλάχιστον 24 ώρες η οθόνη για να κολλήσει σωστά πάνω στο midframe του τηλεφώνου.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Huawei Nova 5T. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης Huawei Nova 5T

Έσπασε η οθόνη αφής του Huawei Nova 5T; Έσπασε η οθόνη LCD του Huawei Nova 5T; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου η οθόνη αφής του Huawei Nova 5T στις εντολές σας; Στο Huawei Nova 5T η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του Huawei Nova 5T ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του Huawei Nova 5T γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Huawei Nova 5T χρειάζεται αλλαγή οθόνης εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του Huawei Nova 5T.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του Huawei Nova 5T.
 • Η Οθόνη αφής του Huawei Nova 5T δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του Huawei Nova 5T έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του Huawei Nova 5T έχει χάσει την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.
 • Η οθόνη LCD του Huawei Nova 5T έχει μαυρίσει.
 • Η οθόνη αφής του Huawei Nova 5T έχει ραγίσει.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο Huawei Nova 5T είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του Huawei Nova 5T είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του Huawei Nova 5T πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το Huawei Nova 5T η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 50%

Επικοινωνία

Κώστα Βάρναλη 4, Περιστέρι
[email protected]
2102926900
Δ.-Π. : 09:30-20:00
Σ. : 09:30-15:30

Η RepairPro EINAI ανεξάρτητο Service και δεν συνδέεται με καμία εταιρία κατασκευής προϊόντων τεχνολογίας.. Όλα τα λογότυπα και ονομασίες των εταιριών είναι ιδιοκτησίας τους. Σε περίπτωση επισκευής της συσκευής σας από εμάς που είναι ακόμα εντός εγγύησης ακυρώνει την εγγύηση κατασκευαστή. Αν η συσκευή σας έχει υποστεί βλάβη με δική σας υπαιτιότητα (σπάσιμο, νερό, υγρό, μη επίσημη rom,κτλ) αυτομάτως ακυρώνεται και η εγγύηση κατασκευαστή.

TOP