• Βασικό Πακέτο:

  158.87 €
  Αντικατάσταση οθόνης iPhone 11 με νεο OLED ανταλλακτικό.
 • Χρόνος:

  40-50 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 11 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 11. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης iPhone 11

Έσπασε η οθόνη αφής του iPhone 11; Έσπασε η οθόνη LCD του iPhone 11; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο iPhone 11 η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone 11 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone 11 γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 11 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του iPhone 11.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του iPhone 11.
 • Η Οθόνη αφής του iPhone 11 δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του iPhone 11 έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του iPhone 11 έχει χάσε την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 11 είναι ποιότητας OLED. Η Συγκεκριμένη οθόνη πλησιάζει την ποιότητα με αυτή που έχετε στο iPhone σας, πλήρως λειτουργική όμως. Ο λόγος που προσφέρουμε αυτή την ποιότητα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ μιας και μας το ζήτησαν οι πελάτες μας. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών σε τιμές προσιτές.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του iPhone 11 είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone 11 πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 11 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%

TOP