• Βασικό Πακέτο:

  108,87 €
  Αντικατάσταση οθόνης αφής & LCD Xiaomi Mi 8 με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  1-2 ημέρες
  Στα Xiaomi Mi 8 χρειάζεται τουλάχιστον 24 ώρες η οθόνη για να κολλήσει σωστά πάνω στο midframe του τηλεφώνου.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi Mi 8. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής (σπάσιμο οθόνης).

Αλλαγη οθονης αφης και LCD σε Xiaomi Mi 8

Έσπασε η οθόνη αφής του Xiaomi Mi 8; Έσπασε η οθόνη LCD του Xiaomi Mi 8; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου η οθόνη αφής του Xiaomi Mi 8 στις εντολές σας; Στο Xiaomi Mi 8 η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2.

Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του Xiaomi Mi 8 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του Xiaomi Mi 8 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi Mi 8 χρειάζεται αλλαγή οθόνης εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του Xiaomi Mi 8.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του Xiaomi Mi 8.
 • Η Οθόνη αφής του Xiaomi Mi 8 δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του Xiaomi Mi 8 έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του Xiaomi Mi 8 έχει χάσει την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.
 • Η οθόνη LCD του Xiaomi Mi 8 έχει μαυρίσει.
 • Η οθόνη αφής του Xiaomi Mi 8 έχει ραγίσει.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi Mi 8 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του Xiaomi Mi 8 είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του Xiaomi Mi 8 πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το Xiaomi Mi 8 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 50%

Επικοινωνία

Κώστα Βάρναλη 4, Περιστέρι
[email protected]
2102926900
Δ.-Π. : 09:30-20:00
Σ. : 09:30-15:30

Η RepairPro EINAI ανεξάρτητο Service και δεν συνδέεται με καμία εταιρία κατασκευής προϊόντων τεχνολογίας.. Όλα τα λογότυπα και ονομασίες των εταιριών είναι ιδιοκτησίας τους. Σε περίπτωση επισκευής της συσκευής σας από εμάς που είναι ακόμα εντός εγγύησης ακυρώνει την εγγύηση κατασκευαστή. Αν η συσκευή σας έχει υποστεί βλάβη με δική σας υπαιτιότητα (σπάσιμο, νερό, υγρό, μη επίσημη rom,κτλ) αυτομάτως ακυρώνεται και η εγγύηση κατασκευαστή.

TOP