• Βασικό Πακέτο:

  87.09 €
  Αντικατάσταση οθόνης Xiaomi RedMi Note 10 Pro με νεο ανταλλακτικό Xiaomi Service Pack.
 • Χρόνος:

  1-2 ημέρες
  Στα Xiaomi RedMi Note 10 Pro χρειάζεται τουλάχιστον 24 ώρες η οθόνη για να κολλήσει σωστά πάνω στο midframe του τηλεφώνου.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi RedMi Note 10 Pro. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης Xiaomi RedMi Note 10 Pro

Έσπασε η οθόνη αφής του Xiaomi RedMi Note 10 Pro; Έσπασε η οθόνη LCD Xiaomi RedMi Note 10 Pro; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου η οθόνη αφής του Xiaomi RedMi Note 10 Pro στις εντολές σας; Στο Xiaomi RedMi Note 10 Pro η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του Xiaomi RedMi Note 10 Pro ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του Xiaomi RedMi Note 10 Pro γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi RedMi Note 10 Pro χρειάζεται αλλαγή οθόνης εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του Xiaomi RedMi Note 10 Pro.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του Xiaomi RedMi Note 10 Pro.
 • Η Οθόνη αφής του Xiaomi RedMi Note 10 Pro δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του Xiaomi RedMi Note 10 Pro έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του Xiaomi RedMi Note 10 Pro έχει χάσει την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.
 • Η οθόνη LCD του Xiaomi RedMi Note 10 Pro έχει μαυρίσει.
 • Η οθόνη αφής του Xiaomi RedMi Note 10 Pro έχει ραγίσει.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi RedMi Note 10 Pro είναι Xiaomi Service Pack και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του Xiaomi RedMi Note 10 Pro είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του Xiaomi RedMi Note 10 Pro πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το Xiaomi RedMi Note 10 Pro η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 50%

TOP