• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση πίσω κάμερας Xiaomi RedMi Pro με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά - 1 ημέρα
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi RedMi Pro και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi RedMi Pro. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑΣ Xiaomi RedMi Pro

Η φωτογραφίες σας βγαίνουν θολές και η πίσω κάμερα του Xiaomi RedMi Pro δεν εστιάζει; προσπαθείτε να ανοίξετε την κάμερα στο Xiaomi RedMi Pro χωρίς αποτέλεσμα; Η πίσω κάμερα του Xiaomi RedMi Pro έχει σπάσει; Για άμεση επισκευή της πίσω κάμερας στο Xiaomi RedMi Pro ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την πίσω κάμερα στο Xiaomi RedMi Pro γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνo εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi RedMi Pro χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Η πίσω κάμερα του Xiaomi RedMi Pro δεν λειτουργεί.
 • Η πίσω κάμερα του Xiaomi RedMi Pro δεν εστιάζει.
 • Η πίσω κάμερα του Xiaomi RedMi Pro βγάζει ‘βρόμικες’ φωτογραφίες.
 • Η πίσω κάμερα του Xiaomi RedMi Pro είναι σπασμένη.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε για το Xiaomi RedMi Pro είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν βγάζει φωτογραφίες με σημάδια. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Xiaomi RedMi Pro θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP