• Βασικό Πακέτο:

  44,35 €
  Αντικατάσταση της υποδοχής ακουστικών στο iPad mini 1 με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  2 ώρες - 6 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPad mini 1 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPad mini 1. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση υποδοχης ακουστικων σε iPad mini 1

Τα ακουστικά στο iPad mini 1 δεν λειτουργούν καθόλου; Τα ακουστικά του iPad mini 1 λειτουργούν πολλή χαμηλά ή με διακοπές και όχι καθαρό ήχο; Για άμεση επισκευή της υποδοχής ακουστικών στο iPad mini 1 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την υποδοχή ακουστικών στο iPad mini 1 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνo εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPad mini 1 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Όταν τα ακουστικά του iPad mini 1 δεν λειτουργούν καθόλου
 • Τα ακουστικά του iPad mini 1 έχουν διακεκομμένο ήχο.
 • Τα ακουστικά του iPad mini 1 έχουν χαμηλή ένταση.
 • Το βύσμα των ακουστικών του iPad mini 1 δεν μπορεί να μπει στην υποδοχή.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPad mini 1 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις αν το ηχείο δεν βγάζει σωστό ήχο χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPad mini 1 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώσουμε για τον επιπλέων χρόνο που ίσως χρειαστεί.

TOP