• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση της υποδοχής ακουστικών στο iPhone 6s Plus με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 6s Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 6s Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση υποδοχης ακουστικων σε iPhone 6s Plus

Τα ακουστικά στο iPhone 6s Plus δεν λειτουργούν καθόλου; Τα ακουστικά του iPhone 6s Plus λειτουργούν πολλή χαμηλά ή με διακοπές και όχι καθαρό ήχο; Για άμεση επισκευή της υποδοχής ακουστικών στο iPhone 6s Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την υποδοχή ακουστικών στο iPhone 6s Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνo εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 6s Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Όταν τα ακουστικά του iPhone 6s Plus δεν λειτουργούν καθόλου
 • Τα ακουστικά του iPhone 6s Plus έχουν διακεκομμένο ήχο.
 • Τα ακουστικά του iPhone 6s Plus έχουν χαμηλή ένταση.
 • Το βύσμα των ακουστικών του iPhone 6s Plus δεν μπορεί να μπει στην υποδοχή.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 6s Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις αν το ηχείο δεν βγάζει σωστό ήχο χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 6s Plus η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%.

TOP