• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση πλήκτρου on-off με νέο OEM ανταλλακτικό και πλήρης έλεγχος καλής λειτουργίας.
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 5 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 5. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση πληκτρου on-off iPhone 5

Δεν δουλεύει καθόλου το πλήκτρο on/off στο iPhone 5; Πατάτε πολλές φορές το πλήκτρο on-off για να πάρει εντολή το iPhone 5 ή χρειάζεται πολύ δύναμη; Είναι κολλημένο το πλήκτρο on-off στο iPhone 5 και δεν κάνει τίποτα; Για άμεση επισκευή του πλήκτρου on/off στο iPhone 5 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε σε εσάς να το επισκευάσουμε στον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε το πλήκτρο on/off στο iPhone 5 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνo εγγύηση.

To iPhone 5 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Δεν πατιέται καθόλου το on-off στο iPhone 5 (κολλημένο)
 • Πατάτε πολλές φορές το on-off στο iPhone 5 για να ανταποκριθεί.
 • Το πλήκτρο on-off είναι υπερευαίσθητο και είτε πατιέται από μόνο του είτε με ελαφρύ άγγιγμα σας στο iPhone 5.
 • Το πλήκτρο on-off στο iPhone 5 πατιέται αλλά δεν λειτουργεί.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 5 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone 5 πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 5 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%.

TOP