• Βασικό Πακέτο:

  23,38 €
  Αντικατάσταση ακουστικού στο iPhone 4s με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά - 2 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 4s και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 4s. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση ακουστικου σε iPhone 4s

Δεν μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας στο iPhone 4s; Ο ήχος δεν είναι καθαρός και παραμορφώνει στο iPhone 4s; Το ακουστικό του iPhone 4s σας έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση. Για άμεση επισκευή του ακουστικού στο iPhone 4s ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μεγάφωνο στο iPhone 4s γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 4s χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Δεν ακούτε τον συνομιλητή σας στο iPhone 4s.
 • Ο ήχος του ακουστικού δεν είναι καθαρός στο iPhone 4s.
 • Ο ήχος στο ακουστικό του iPhone 4s παραμορφώνει.
 • Ο Ήχος στο ακουστικό του iPhone 4s κάνει διακοπές.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 4s είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το ακουστικό χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPhone 4s θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP