• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση ακουστικού στο iPhone 6 Plus με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 6 Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 6 Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση ακουστικου σε iPhone 6 Plus

Δεν μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας στο iPhone 6 Plus; Ο ήχος δεν είναι καθαρός και παραμορφώνει στο iPhone 6 Plus; Το ακουστικό του iPhone 6 Plus σας έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση. Για άμεση επισκευή του ακουστικού στο iPhone 6 Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μεγάφωνο στο iPhone 6 Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 6 Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Δεν ακούτε τον συνομιλητή σας στο iPhone 6 Plus.
 • Ο ήχος του ακουστικού δεν είναι καθαρός στο iPhone 6 Plus.
 • Ο ήχος στο ακουστικό του iPhone 6 Plus παραμορφώνει.
 • Ο Ήχος στο ακουστικό του iPhone 6 Plus κάνει διακοπές.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 6 Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το ακουστικό χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPhone 6 Plus θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP