• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση ακουστικού στο iPhone 6s Plus με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 6s Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 6s Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση ακουστικου σε iPhone 6s Plus

Δεν μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας στο iPhone 6s Plus; Ο ήχος δεν είναι καθαρός και παραμορφώνει στο iPhone 6s Plus; Το ακουστικό του iPhone 6s Plus σας έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση. Για άμεση επισκευή του ακουστικού στο iPhone 6s Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μεγάφωνο στο iPhone 6s Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 6s Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Δεν ακούτε τον συνομιλητή σας στο iPhone 6s Plus.
 • Ο ήχος του ακουστικού δεν είναι καθαρός στο iPhone 6s Plus.
 • Ο ήχος στο ακουστικό του iPhone 6s Plus παραμορφώνει.
 • Ο Ήχος στο ακουστικό του iPhone 6s Plus κάνει διακοπές.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 6s Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το ακουστικό χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPhone 6s Plus θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP