• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση ακουστικού Xiaomi Mi A1 με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi Mi A1 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi Mi A1. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΣΕ Xiaomi Mi A1

Δεν μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας στο Xiaomi Mi A1; Ο ήχος δεν είναι καθαρός και παραμορφώνει στο Xiaomi Mi A1; Το ακουστικό του Xiaomi Mi A1 σας έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση.

Για άμεση επισκευή του ακουστικού στο Xiaomi Mi A1 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το ακουστικό στο Xiaomi Mi A1 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi Mi A1 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Δεν ακούτε τον συνομιλητή σας στο Xiaomi Mi A1.
 • Ο ήχος του ακουστικού δεν είναι καθαρός στο Xiaomi Mi A1.
 • Ο ήχος στο ακουστικό του Xiaomi Mi A1 παραμορφώνει.
 • Ο Ήχος στο ακουστικό του Xiaomi Mi A1 κάνει διακοπές.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi Mi A1 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το ακουστικό χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Xiaomi Mi A1 θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP