• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση ακουστικού Xiaomi RedMi Note 4x με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi RedMi Note 4x και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi RedMi Note 4x. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΣΕ Xiaomi RedMi Note 4x

Δεν μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας στο Xiaomi RedMi Note 4x; Ο ήχος δεν είναι καθαρός και παραμορφώνει στο Xiaomi RedMi Note 4x; Το ακουστικό του Xiaomi RedMi Note 4x σας έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση.

Για άμεση επισκευή του ακουστικού στο Xiaomi RedMi Note 4x ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το ακουστικό στο Xiaomi RedMi Note 4x γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi RedMi Note 4x χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Δεν ακούτε τον συνομιλητή σας στο Xiaomi RedMi Note 4x.
 • Ο ήχος του ακουστικού δεν είναι καθαρός στο Xiaomi RedMi Note 4x.
 • Ο ήχος στο ακουστικό του Xiaomi RedMi Note 4x παραμορφώνει.
 • Ο Ήχος στο ακουστικό του Xiaomi RedMi Note 4x κάνει διακοπές.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi RedMi Note 4x είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το ακουστικό χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Xiaomi RedMi Note 4x θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP