• Βασικό Πακέτο:

  28,22 €
  Αντικατάσταση ακουστικού Xiaomi RedMi Pro με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  30 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Xiaomi RedMi Pro και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Xiaomi RedMi Pro. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΣΕ Xiaomi RedMi Pro

Δεν μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας στο Xiaomi RedMi Pro; Ο ήχος δεν είναι καθαρός και παραμορφώνει στο Xiaomi RedMi Pro; Το ακουστικό του Xiaomi RedMi Pro σας έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση.

Για άμεση επισκευή του ακουστικού στο Xiaomi RedMi Pro ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το ακουστικό στο Xiaomi RedMi Pro γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Xiaomi RedMi Pro χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Δεν ακούτε τον συνομιλητή σας στο Xiaomi RedMi Pro.
 • Ο ήχος του ακουστικού δεν είναι καθαρός στο Xiaomi RedMi Pro.
 • Ο ήχος στο ακουστικό του Xiaomi RedMi Pro παραμορφώνει.
 • Ο Ήχος στο ακουστικό του Xiaomi RedMi Pro κάνει διακοπές.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο Xiaomi RedMi Pro είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το ακουστικό χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του Xiaomi RedMi Pro θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP