• Βασικό Πακέτο:

  28,23 €
  Αντικατάσταση αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 4s με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  1 ημέρα - 2 ημέρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 4s και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 4s. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

αντικατασταση αναγνωστη καρτας SIM σε iPhone 4s

Δεν διαβάζει το iPhone 4s την κάρτα SIM; Χάνει και ξαναβρίσκει το iPhone 4s την κάρτα SIM; Για άμεση επισκευή του αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 4s ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε τον αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 4s γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 4s χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Το iPhone 4s δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM.
 • Το iPhone 4s χάνει και βρίσκει την κάρτα SIM
 • Έχει σπάσει ο αναγνώστης SIM στο iPhone 4s.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 4s είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι φαίνεται και δεν είναι μόνο ο αναγνώστης της κάρτας sim στο iPhone 4s. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 4s η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP