• Βασικό Πακέτο:

  Τήλ.
  Αντικατάσταση αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 5c με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  2-4 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 5c και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 5c. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

αντικατασταση αναγνωστη καρτας SIM σε iPhone 5c

Δεν διαβάζει το iPhone 5c την κάρτα SIM; Χάνει και ξαναβρίσκει το iPhone 5c την κάρτα SIM; Για άμεση επισκευή του αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 5c ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε τον αναγνώστη κάρτας SIM στο iPhone 5c γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 5c χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Το iPhone 5c δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM.
 • Το iPhone 5c χάνει και βρίσκει την κάρτα SIM
 • Έχει σπάσει ο αναγνώστης SIM στο iPhone 5c.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 5c είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι φαίνεται και δεν είναι μόνο ο αναγνώστης της κάρτας sim στο iPhone 5c. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 5c η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP