• Βασικό Πακέτο:

  44,35 €
  Αντικατάσταση του ηχείου (μεγάφωνου) στο iPad mini 3 με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  2 ώρες - 6 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPad mini 3 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPad mini 3, Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση μεγαφωνου (ηχειου) σε iPad mini 3

Το μεγάφωνο (ηχείο) του iPad mini 3  δεν ακούγετε καθόλου; Το μεγάφωνο (ηχείο) του iPad mini 3 κάνει διακοπές και ο ήχος είναι χαμηλός; Για άμεση επισκευή του μεγαφώνου στο iPad mini 3 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μεγάφωνο στο iPad mini 3 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPad mini 3 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Όταν βλέπεται μια ταινία ή ακούτε ένα τραγούδι δεν ακούγετε ήχος στο iPad mini 3.
 • Ο ήχος στο iPad mini 3 από το μεγάφωνο είναι χαμηλός.
 • Ο ήχος στο iPad mini 3 δεν είναι καθαρός
 • Ο ήχος στο iPad mini 3 είναι διακεκομμένος.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPad mini 3 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το μεγάφωνο χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPad mini 3 θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP