• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση του ηχείου (μεγάφωνου) στο iPhone 6s Plus με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 6s Plus και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 6s Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση μεγαφωνου (ηχειου) σε iPhone 6s Plus

Το μεγάφωνο (ηχείο) του iPhone 6s Plus δεν ακούγετε καθόλου; Το μεγάφωνο (ηχείο) του iPhone 6s Plus κάνει διακοπές και ο ήχος είναι χαμηλός; Για άμεση επισκευή του μεγαφώνου στο iPhone 6s Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε το μεγάφωνο στο iPhone 6s Plus γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 6s Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Όταν βλέπεται μια ταινία ή ακούτε ένα τραγούδι δεν ακούγετε ήχος στο iPhone 6s Plus.
 • Ο ήχος στο iPhone 6s Plus από το μεγάφωνο είναι χαμηλός.
 • Ο ήχος στο iPhone 6s Plus δεν είναι καθαρός
 • Ο ήχος στο iPhone 6s Plus είναι διακεκομμένος.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 6s Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε μερικές περιπτώσεις το μεγάφωνο χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν ο ήχος δεν είναι καθαρός για να λυθεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPhone 6s Plus θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP