• Βασικό Πακέτο:

    60,48 €
    Αντικατάσταση της μπαταρίας του iPad mini 4 με νέα μπαταρία OEM και πλήρης έλεγχος καλής λειτουργίας.
  • Χρόνος:

    2 ώρες - 6 ώρες
    Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPad mini 4 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
  • Εγγύηση:

    6 μήνες
    Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού. Η εγγύηση περιλαμβάνει την επισκευή και το ανταλλακτικό που χρησιμοποιήθηκαν στο iPad mini 4. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση μπαταριας iPad mini 4

Η μπαταρία του iPad mini 4 δεν διαρκεί όσο διαρκούσε; Το iPad mini 4 κλείνει ξαφνικά ενώ δείχνει ότι έχει μπαταρία; Η μπαταρία του iPad mini 4 είναι κολλημένη και δείχνει να μην φορτίζει; Η μπαταρία του iPad mini 4 χρειάζεται πολύ ώρα για να φορτίσει; Για άμεση αντικατάσταση της μπαταρίας στο iPad mini 4 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την μπαταρία στο iPad mini 4 γρήγορα και οικονομικά με 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας.

Χρειάζεται επισκευή εάν:

  • Η μπαταρία του iPad mini 4 δεν διαρκεί όπως πριν.
  • Το iPad mini 4 κλείνει ενώ δείχνει ότι έχει φορτισμένη μπαταρία.
  • Η μπαταρία του iPad mini 4 έχει φουσκώσει.
  • Η Μπαταρία του iPad mini 4 δεν φορτίζει.
  • Η Μπαταρία του iPad mini 4 αργή να φορτίσει.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPad mini 4 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις η μπαταρία του iPad mini 4 δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το πρόβλημα μπορεί να είναι ο φορτιστής ή το καλώδιο, η βάση φόρτισης και ακόμα η μητρική πλακέτα. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την συσκευή σας θα σας ενημερώσει σε περίπτωση που υπάρχει άλλη βλάβη.

TOP