• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση της μπροστά κάμερας στο iPhone 5 με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 5 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 5. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση μπροστινης καμερας στο iPhone 5

Η φωτογραφίες σας βγαίνουν θολές και η μπροστά κάμερα του iPhone 5 δεν εστιάζει; Δεν μπορείτε να βγάλετε αγαπημένες selfie στο iPhone 5. Προσπαθείτε να ανοίξετε την κάμερα στο iPhone 5 χωρίς αποτέλεσμα; Για άμεση επισκευή της μπροστά κάμερας στο iPhone 5 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την μπροστά κάμερα στο iPhone 5 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 5 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Η μπροστά κάμερα του iPhone 5 δεν λειτουργεί.
 • Η Κάμερα του iPhone 5 δεν εστιάζει.
 • Η κάμερα του iPhone 5 βγάζει ‘βρόμικες’ φωτογραφίες

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 5 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν βγάζει φωτογραφίες με σημάδια. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPhone 5 θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP