• Βασικό Πακέτο:

  44,35 €
  Αντικατάσταση της μπροστινής κάμερας στο iPad mini 3 με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  2 ώρες - 6 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPad mini 3 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  1 χρόνος
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPad mini 3. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση μπροστινης καμερας iPad mini 3

Η φωτογραφίες σας βγαίνουν θολές και η μπροστά κάμερα του iPad mini 3 δεν εστιάζει; Δεν μπορείτε να βγάλετε αγαπημένες selfie; προσπαθείτε να ανοίξετε την κάμερα στο iPad mini 3 χωρίς αποτέλεσμα; Για άμεση επισκευή της μπροστά κάμερας στο iPad mini 3 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την μπροστά κάμερα στο iPad mini 3 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPad mini 3 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Η μπροστά κάμερα του iPad mini 3 δεν λειτουργεί.
 • Η Κάμερα του iPad mini 3 δεν εστιάζει.
 • Η κάμερα του iPad mini 3 βγάζει ‘βρόμικες’ φωτογραφίες
 • Η κάμερα του iPad mini 3 έχει σπάσει.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPad mini 3 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν βγάζει φωτογραφίες με σημάδια. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPad mini 3 θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP