• Βασικό Πακέτο:

  31,45 €
  Αντικατάσταση οθόνης αφής & LCD με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  1 ώρα - 4 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 4s και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 4s. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης αφης και LCD σε iPhone 4s

Έσπασε η οθόνη αφής του iPhone 4s; Έσπασε η οθόνη LCD του iPhone 4s; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο iPhone 4s η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone 4s ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone 4s γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 4s χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του iPhone 4s.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του iPhone 4s.
 • Η Οθόνη αφής του iPhone 4s δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του iPhone 4s έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του iPhone 4s έχει χάσε την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 4s είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του iPhone 4s είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2s. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone 4s πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 4s η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%

TOP