• Βασικό Πακέτο:

  33,06 €
  Αντικατάσταση οθόνης αφής & LCD με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  20-25 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 5 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 5. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης αφης και LCD σε iPhone 5

Έσπασε η οθόνη αφής του iPhone 5; Έσπασε η οθόνη LCD του iPhone 5; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο iPhone 5 η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone 5 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone 5 γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 5 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του iPhone 5.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του iPhone 5.
 • Η Οθόνη αφής του iPhone 5 δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του iPhone 5 έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του iPhone 5 έχει χάσε την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 5 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του iPhone 5 είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone 5 πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 5 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%

TOP