• Βασικό Πακέτο:

  33,06 €
  Αντικατάσταση οθόνης αφής & LCD με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  20-25 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone SE και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone SE. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης αφης και LCD σε iPhone SE

Έσπασε η οθόνη αφής του iPhone SE; Έσπασε η οθόνη LCD του iPhone SE; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο iPhone SE η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone SE ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone SE γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone SE χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του iPhone SE.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του iPhone SE.
 • Η Οθόνη αφής του iPhone SE δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του iPhone SE έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του iPhone SE έχει χάσε την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone SE είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του iPhone SE είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone SE πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone SE η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%

TOP