• Βασικό Πακέτο:

  54,83 €
  Αντικατάσταση οθόνης αφής & LCD με νεο ανταλλακτικό OEM.
 • Χρόνος:

  1-2 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPod Touch 2 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPod Touch 2. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.
 • Μπαταρία:

  29,03 €
  Αντικατάσταση της μπαταρίας του iPod Touch 2 με νέα μπαταρία OEM.
 • Κεντρικό πλήκτρο:

  29,03 €
  Αντικατάσταση κεντρικού πλήκτρου (home button) με νέο OEM ανταλλακτικό.
 • Βάση Σύνδεσης:

  29,03 €
  Αντικατάσταση της βάσης φόρτισης (charging dock) με νέο OEM ανταλλακτικό.

ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ ΚΑΙ LCD IPOD TOUCH 2

Έσπασε η οθόνη αφής του iPod Touch 2 και η οθόνη LCD του iPod Touch 2; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο iPod Touch 2 η οθόνη αφής και η οθόνη LCD ΔΕΝ είναι ένα ενιαίο κομμάτι και ΔΕΝ αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο 1 από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPod Touch 2 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPod Touch 2 γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPod Touch 2 χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του iPod Touch 2 και η οθονη LCD

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPod Touch 2 είναι ΜΟΝΟ OEM και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPod Touch 2 πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPod Touch 2 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%.

TOP