• Βασικό Πακέτο:

  Τηλ.
  Αντικατάσταση οθόνης αφής & LCD με νεο ανταλλακτικό ORIGINAL.
 • Χρόνος:

  1-2 ώρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του Samsung Galaxy S7 Edge και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο Samsung Galaxy S7 Edge. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ ΚΑΙ LCD SAMSUNG GALAXY S7 Edge

Έσπασε η οθόνη αφής του Samsung Galaxy S7 Edge; Έσπασε η οθόνη LCD του Samsung Galaxy S7 Edge; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο Samsung Galaxy S7 Edge η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του Samsung Galaxy S7 Edge ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του Samsung Galaxy S7 Edge γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το Samsung Galaxy S7 Edge χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του Samsung Galaxy S7 Edge.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του Samsung Galaxy S7 Edge.
 • Η Οθόνη αφής του Samsung Galaxy S7 Edge δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του Samsung Galaxy S7 Edge έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του Samsung Galaxy S7 Edge έχει χάσε την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο Samsung Galaxy S7 Edge είναι ΜΟΝΟ ORIGINAL και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του Samsung Galaxy S7 Edge πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το Samsung Galaxy S7 Edge η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%

TOP