• Βασικό Πακέτο:

  47,58 €
  Αντικατάσταση της οθόνης αφής (digitizer) με καινούργιο OEM.
 • Χρόνος:

  20 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone 6 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone 6 Plus. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης αφης και LCD σε iPhone 6 Plus

Έσπασε η οθόνη αφής του iPhone 6 Plus; Έσπασε η οθόνη LCD του iPhone 6 Plus; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο iPhone 6 Plus η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone 6 Plus ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone 6 Plus γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone 6 Plus χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του iPhone 6 Plus.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του iPhone 6 Plus.
 • Η Οθόνη αφής του iPhone 6 Plus δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του iPhone 6 Plus έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του iPhone 6 Plus έχει χάσε την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone 6 Plus είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του iPhone 6 Plus είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone 6 Plus πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone 6 Plus η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%

TOP