• Βασικό Πακέτο:

  197.58 €
  Αντικατάσταση οθόνης iPhone X με νεο AMOLED ανταλλακτικό.
 • Χρόνος:

  40-50 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone X και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone X. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης iPhone X

Έσπασε η οθόνη αφής του iPhone X; Έσπασε η οθόνη LCD του iPhone X; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο iPhone X η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone X ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone X γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone X χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του iPhone X.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του iPhone X.
 • Η Οθόνη αφής του iPhone X δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του iPhone X έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του iPhone X έχει χάσε την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone X είναι ποιότητας AMOLED. Η συγκεκριμένη οθόνη είναι ιδίας ποιότητας με αυτή που έχετε στο iPhone σας. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών σε τιμές προσιτές.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του iPhone X είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone X πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone X η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%

TOP