• Βασικό Πακέτο:

  104.23 €
  Αντικατάσταση οθόνης iPhone XR με νεο OLED ανταλλακτικό.
 • Χρόνος:

  40-50 λεπτά
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPhone XR και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  Εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPhone XR. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αλλαγη οθονης iPhone XR

Έσπασε η οθόνη αφής του iPhone XR; Έσπασε η οθόνη LCD του iPhone XR; Δεν ανταποκρίνεται σωστά ή καθόλου στις εντολές σας; Στο iPhone XR η οθόνη αφής και η οθόνη LCD είναι ένα ενιαίο κομμάτι και αντικαθιστούνται και τα 2 μαζί ακόμα και αν το πρόβλημα εντοπίζεται στο ένα από τα 2. Για άμεση αντικατάσταση στην οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone XR ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε την οθόνη αφής και οθόνης LCD του iPhone XR γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το iPhone XR χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει σπάσει η οθόνη αφής του iPhone XR.
 • Έχει σπάσει η οθόνη LCD του iPhone XR.
 • Η Οθόνη αφής του iPhone XR δεν αποκρίνετε καθόλου ή δεν ανταποκρίνεται σωστά.
 • Η Οθόνη του iPhone XR έχει καμένα pixel ή μαύρα στίγματα.
 • Η οθόνη του iPhone XR έχει χάσε την φωτεινότητα ή τα χρώματα της.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPhone XR είναι ποιότητας OLED. Η Συγκεκριμένη οθόνη πλησιάζει την ποιότητα με αυτή που έχετε στο iPhone σας, πλήρως λειτουργική όμως. Ο λόγος που προσφέρουμε αυτή την ποιότητα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ μιας και μας το ζήτησαν οι πελάτες μας. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών σε τιμές προσιτές.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μπροστινό μέρος του iPhone XR είναι ένα ενιαίο κομμάτι και σε περίπτωση που υποστεί βλάβη ένα από τα 2 κομμάτια (οθόνη αφής, οθόνη LCD) θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και τα 2. Μαζί με την εργασία θα κάνουμε και έλεγχο σωστής λειτουργίας του iPhone XR πριν και μετά την εργασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPhone XR η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%

TOP