• Βασικό Πακέτο:

  44,35 €
  Αντικατάσταση της πίσω κάμερας στο iPad mini 4 με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  1 Ώρα - 2 ημέρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPad mini 4 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  -
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού. Η εγγύηση περιλαμβάνει την επισκευή και το ανταλλακτικό που χρησιμοποιήθηκαν στο iPad mini 4. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση πισω καμερας iPad mini 4

Η φωτογραφίες σας βγαίνουν θολές και η πίσω κάμερα του iPad mini 4 δεν εστιάζει; προσπαθείτε να ανοίξετε την κάμερα στο iPad mini 4 χωρις αποτέλεσμα; Η πίσω κάμερα του iPad mini 4 έχει σπάσει; Για άμεση επισκευή της πίσω κάμερας στο iPad mini 4 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα επισκευάσουμε την πίσω κάμερα στο iPad mini 4 γρήγορα και οικονομικά με 1 χρόνo εγγύηση καλής λειτουργίας.

Χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Η πίσω κάμερα του iPad mini 4 δεν λειτουργεί.
 • Η πίσω κάμερα του iPad mini 4 δεν εστιάζει.
 • Η πίσω κάμερα του iPad mini 4 βγάζει ‘βρόμικες’ φωτογραφίες.
 • Η πίσω κάμερα του iPad mini 4 είναι σπασμένη.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε για το iPad mini 4 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται ένα απλό καθαρισμό αν βγάζει φωτογραφίες με σημάδια. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός που έχει αναλάβει την επισκευή του iPad mini 4 θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν την επισκευή.

TOP