• Βασικό Πακέτο:

  τήλ.
  Αντικατάσταση στο πίσω καπάκι στο iPad 3 με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  1 ημέρα- 2 ημέρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPad 3 και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPad 3. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση στο πισω καπακι του iPad 3

Έχει φθαρεί το πίσω καπάκι στο iPad 3; Σας έπεσε κάτω το iPad 3 και έχει κάνει σημάδια και ρωγμές; Έχει στραβώσει το iPad 3 στις γωνίες και η οθόνη αφής δεν κάθετε καλά; Για άμεση αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPad 3 ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε το πίσω καπάκι στο iPad 3 γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει φυσική φθορά το iPad 3.
 • Έχει χτυπήματα και ρωγμές το iPad 3.
 • Έχουν χτυπηθεί οι γωνίες του iPad 3 και δεν κάθετε καλά η οθόνη αφής.
 • Η εμφάνιση του iPad 3 δεν είναι όπως καινούργιου.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPad 3 είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Στο πίσω μέρος της συσκευής είναι γραμμένο το ΙΜΕΙ του tablet  σας. Με την αλλαγή στο back cover του iPad 3 θα υπάρχει ένα τυπικό IMEI για λόγους αισθητικής και όχι το πραγματικό σας IMEI μιας και αυτό δεν είναι εφικτό. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPad 3 η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP