• Βασικό Πακέτο:

  τήλ.
  Αντικατάσταση στο πίσω καπάκι στο iPad Air με νεο ανταλλακτικό OEM και πλήρες έλεγχος καλής λειτουργίας του.
 • Χρόνος:

  1 ημέρα- 2 ημέρες
  Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του iPad Air και την διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Εγγύηση:

  εφ΄όρου ζωής
  Εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικού στο iPad Air. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσική φθορά, υγρό στην συσκευή, χρήση μη εξουσιοδοτημένου φορτιστή και χτύπημα της συσκευής.

Αντικατασταση στο πισω καπακι του iPad Air

Έχει φθαρεί το πίσω καπάκι στο iPad Air; Σας έπεσε κάτω το iPad Air και έχει κάνει σημάδια και ρωγμές; Έχει στραβώσει το iPad Air στις γωνίες και η οθόνη αφής δεν κάθετε καλά; Για άμεση αντικατάσταση στο πίσω καπάκι του iPad Air ελάτε στην repairpro και αν δεν μπορείτε, μπορούμε εμείς να έρθουμε και να το παραλάβουμε από τον χώρο σας ή να το στείλετε με courier με ένα τηλεφώνημα. Θα αντικαταστήσουμε το πίσω καπάκι στο iPad Air γρήγορα και οικονομικά με εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Χρειάζεται επισκευή εάν:

 • Έχει φυσική φθορά το iPad Air.
 • Έχει χτυπήματα και ρωγμές το iPad Air.
 • Έχουν χτυπηθεί οι γωνίες του iPad Air και δεν κάθετε καλά η οθόνη αφής.
 • Η εμφάνιση του iPad Air δεν είναι όπως καινούργιου.

Ανταλλακτικό:

Το ανταλλακτικό που θα  χρησιμοποιήσουμε στο iPad Air είναι ΜΟΝΟ ΟΕΜ και όχι refurbished ή copy AAA. Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επισκευή  και σας παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Στο πίσω μέρος της συσκευής είναι γραμμένο το ΙΜΕΙ του tablet  σας. Με την αλλαγή στο back cover του iPad θα υπάρχει ένα τυπικό IMEI για λόγους αισθητικής και όχι το πραγματικό σας IMEI μιας και αυτό δεν είναι εφικτό. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέων επισκευές το iPad Air η έκπτωση σας μπορεί να φτάσει και 70%. Οι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας λύσουν τα προβλήματα και να σας εξηγήσουν για την σωστή επισκευή τους.

TOP